Vier mee het einde van het leesjaar!

Het leesjaar is al over de helft! Stemmen kunnen jullie tot en met maandag 22 april. Op vrijdag 3 mei maken we de winnaars van 2024 bekend. Op zaterdag 4 mei vindt het slotevent voor de oudste juryleden (groep 5-7) plaats in Gent en tussen april en juni zijn er verspreid over Vlaanderen en Brussel heel wat bovenlokale slotfeesten voor de jongste juryleden (groep 1-4).

onthulling winnaars Leesjury

Leesfeesten groep 1 tot 4

Lees je mee in groep 1 tot 4? Tussen april en juni vinden er weer heel wat lokale slotfeesten plaats waarop je auteurs en illustratoren van de boeken die je las kan ontmoeten. Ook internetjuryleden zijn daarop vaak welkom!

Bekijk hier een overzicht waar je kan deelnemen!

(c) Michiel Devijver - Iedereen Leest

Slotevent groep 5 tot 7

Op zaterdag 4 mei sluiten we het leesjaar feestelijk af met de oudste juryleden in bibliotheek De Krook in Gent, in aanwezigheid van de Leesjury-auteurs.
We werken nog volop aan het programma maar verklappen graag al welke auteurs mee komen vieren!
 

  • Groep 5: Wendy Huyghe en Eline Vantilt
  • Groep 6: Marco Kunst, Rindert Kromhout, Reine De Pelseneer, Luc Hanegreefs en Michael Sels
  • Groep 7: Els Beerten, Anne Eekhout en Nikki Dekker
meet & greet met auteur

(c) Michiel Devijver - Iedereen Leest

Juryleden kunnen deze auteurs persoonlijk ontmoeten tijdens Meet&Greet-sessies en workshops. En er zijn weer podiumprogramma’s met alle auteurs per leeftijdsgroep. Alle andere info over het programma volgt later begin maart! Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht (vanaf half maart). Hier vind je het programma en uitgebreide info

Stemmen

Heb je vragen over het stemmen? Neem dan alvast een kijkje op de site!