Inschrijvingen slotevent groep 5 tot 7 gestart

Het programma voor het slotmoment voor de oudste juryleden van groep 5 tot 7 op zaterdagnamiddag 7 mei in Leuven is bekend en de inschrijvingen zijn gestart!

Presentator met zaal vol juryleden

Programma

Op 7 mei sluiten we het leesjaar feestelijk af in aanwezigheid van de Leesjury-auteurs. Juryleden kunnen de auteurs persoonlijk ontmoeten tijdens Meet&Greet-sessies en workshops. In de interactieve voorstelling ‘Verse onzinsels’ brengen Dempsey Hendrickx en live-illustrator Bruno Claeys, met de hulp van de juryleden, een geïmproviseerd verhaal vertrekkend van de Leesjury-boeken. Een aantal auteurs geeft in première inkijk in nieuw werk. Doorlopend kunnen juryleden hun kennis over de gelezen boeken te testen met een online quiz en zich creatief uitleven in een drukinstallatie!

Aanwezige auteurs

De juryleden kunnen op 7 mei deze auteurs ontmoeten:

  • Groep 5: Ruth Erica, Evy Danckers, Bjorn Van Den Eynde en Tamara Lodewijckxv (illustrator)
  • Groep 6: Bes Ceyssens, Benny Lindelauf, Hilde Van Cauteren en Beatrijs Peeters
  • Groep 7: Amarylis De Gryse 

Bekijk hier het volledige programma om te zien wie wat wanneer doet! 

Praktisch

Het feest vindt plaats op 7 mei tussen 13 uur en 17 uur in Bib Leuven, op wandelafstand van het station. Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht. Bekijk alvast het volledige programma  zodat jullie kunnen uitpluizen waaraan jullie willen deelnemen. Voor de activiteiten in kleine groep is het aantal plaatsen namelijk beperkt en kunnen jullie best meteen bij de inschrijving reserveren. Inschrijven kan via de webshop

Druk in Leuven

Het slotevent van de Leesjury maakt deel uit van het boekenfestival 'Druk in Leuven'. Check vanaf begin april hun programmatie  om te zien wat voor leuks er nog allemaal mee te pikken valt in de stad.