Digitale startmomenten 2024

Bij de start van leesjaar 2024-2025 organiseert Iedereen Leest opnieuw per leeftijdsgroep een digitaal startmoment voor begeleiders. Tijdens zo'n startmoment worden de geselecteerde boeken toegelicht aan de hand van de inspiratiefiches. Voor coördinatoren is er ook een digitaal praatcafé om ervaringen uit te wisselen.

Al enkele jaren organiseert Iedereen Leest, de organisatie achter de Leesjury, digitale startmomenten bij de aanvang van een nieuw leesjaar. Bij elk startmoment staan de geselecteerde boeken van een specifieke leeftijdsgroep centraal. De boeken worden voorgesteld en toegelicht aan de hand van de inspiratiefiches. Coördinatoren kunnen zich inschrijven voor het digitaal praatcafé waar praktijktips worden gedeeld en vragen beantwoord.

Schrijf je hieronder in. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Enkele dagen op voorhand ontvang je per mail een link naar de online meeting. Inschrijven kan tot 1 uur vóór de meeting.

Naast de digitale startmomenten (waarvoor je je hieronder kan inschrijven) zijn er ook een fysieke Leesjury-dag en digitale intervisies.

Schrijf je in voor de digitale startmomenten

Ben je geen coördinator of begeleider, sla deze vraag dan over.
Ik ben ...
Verplicht in te vullen. Je kan meerdere opties selecteren.
Ik volg deze digitale startmomenten:
De digitale startmomenten zijn telkens van 20u tot 21u, het digitaal praatcafé (enkel voor coördinatoren) van 9u30 tot 11u. Je kan meerdere opties selecteren.